Baner John Dames In Jeanswear Stretch Blauw Jeans BoWrexdC

Cumulatief leren verwijst naar een onderwijs- en leerproces , waarbij als gevolg van een overeenkomstige didactische vormgeving van de inhoud van het onderwijs zijn netwerk in zinvolle contexten met elkaar en direct op de bestaande ervaring / kennis / vaardigheden build van leerlingen.

Algemeen

De cumulatieve leren verschilt dus van additieven leren, waarvan de inhoud ook zal toenemen in omvang en complexiteit normaal worden beschouwd, echter geïsoleerd van elkaar en zijn in geen onmiddellijke, het begrijpen van promotionele contexten en daarom het meest moeilijk om te kijken naar een hoger niveau van aanpak. De opkomst van geïsoleerde ” island kennis ‘, waarin de onderwerpen worden begrepen alleen binnen hun’ eiland eigen context”, de typische opeenvolging van additief onderwijzen en leren paden, en dus in strijd met de beoogde (meestal ook curriculaire vooraf) educatieve doelen in de wetenschap (de school -) lessen.

Synoniem termen zijn in vakdidactiek, “betekenisvol leren” of “betekenisvol leren”. Door cumulatief geregeld lessen aan de ene kant dat dit programma te gebruiken in de voorkennis van de leerling als uitgangspunt, zodat de nieuw verworven concepten en kennis kunnen bouwen op dit; Aan de andere kant is de integratie van de inhoudelijke aspecten in de grotere context is over bewust gebracht, zodat hun netwerken voor de leerling is transparant.

Related Posts:

Methodisch, kan dit bijvoorbeeld door het gebruik van concept maps gebeuren, waarmee studenten in de voorkant van een lessenreeks kan in kaart kennis / eenheid zijn huidige (vaak hypothese-stick). (Prefab concept maps, maar de eerste die alleen bestaan uit trefwoorden en nog steeds vertonen weinig of geen verknoping worden afgegeven aan de leerlingen. Dit leidde tot de zoekwoorden volgens om hun ideeën om te netwerken en eventueel verdere voorwaarden toe te voegen.) Een verlenging en eventueel . verandering van concept maps gebeurt in de klas tijdens of aan het einde van de eenheid / serie apparaten.

Bovendien is het werken met de ontwikkeling van velden (in Neder-Saksen aangeduid als de basisbegrippen) een manier, de belangrijkste concepten om dat netwerk dat het netwerk voor de leerling (student) transparant is. (Zie referenties)

Literatuur

  • Th Freiman :. Cumulatief leren in de biologieles. In: De praktijk van de natuurwetenschappen – biologie op school. Volume 50, nr. 7, Aulis Verlag, Keulen / Leipzig 2001, blz. 1
  • W. Moessel: Cumulatieve learning – het koppelen van kennis door middel van concept maps. Adventure Print BlouseIndigo Camo Denham Print Adventure Camo Denham BlouseIndigo sBtrdCxQhIn: De praktijk van de natuurwetenschappen – biologie op school. Volume 50, nr. 7, Aulis Verlag, Keulen / Leipzig 2001, p 5f.
  • Freiman, Niederweis, Ludwig: Cumulatieve leren met behulp van schematische illustraties. In: De praktijk van de natuurwetenschappen – biologie op school. Volume 50, nr. 7, Aulis Verlag, Keulen / Leipzig 2001, pp 7 ev.
  • Jurk Strikceintuur Jersey Met Ladress Chloë 54Rq3AjL
  • Th Freiman :. Cumulatief leren door middel van de ontwikkeling velden. In: De praktijk van de natuurwetenschappen – biologie op school. Volume 50, nr. 7, Aulis Verlag, Keulen / Leipzig 2001, p 19f.

Related Post